Selskapslokaler Oslo Militære Samfund

Oslo Militære Samfunds lokaler er uformelle nok og samtidig elegante nok til at de passer glimrende som selskapslokaler for alle anledninger. Siden vi ligger sentralt i Oslo, er det desto enklere å invitere alle som bør være med.

I våre nyromantiske selskapslokaler med god plass og flotte møbler kan vi arrangere feiring av runde tall, konfirmasjon, minnestund, jubileer eller andre selskap etter ønske. Vi har selskapslokaler i forskjellige størrelser, og du kan velge lokale selv etter ønske og behov.

Vår meny er sesongbetont slik at vi kan lage mat av ferske råvarer, men samtidig kan vi lage mat etter ønske. Det viktigste for oss er at vi sammen greier å skape den typen selskap du er ute etter.

Oslo Militære Samfund har selskapslokaler som passer best til de store anledningene. Likevel er ikke spørsmålet om hvor vidt ditt selskap er en stor anledning, men hvordan man kan skape en stor anledning av ditt selskap.

Ettersom Oslo Militære Samfund ligger sentralt i Oslo, er det også lett å bevege selskapet videre til andre lokaler etter at man er ferdig hos oss, og de som trekker seg tilbake får kort vei hjem fra de mange kollektivtilbudene i nærheten.

Med egen hage, beliggenhet i et kvartal med gamle og ærverdige bygg og kort avstand til Kvadraturen og Akershus Festning er våre selskapslokaler som skapt for å hjelpe deg med å gjøre feiringen uforglemmelig for alle!

Myntgaten 3
0151 Oslo
Tel: 22 42 12 12

www.oslomilitaeresamfund.no 

Siste nytt

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Personvern